Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Een Kredietkaart is uitermate geschikt voor mensen die graag wat extra geld achter de hand hebben om voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven te kunnen opvangen.

Een Kredietkaart betekent eigenlijk doorlopend extra financiële ruimte. Het is een vast leenbedrag waarvan u – tot aan uw limiet – doorlopend gebruik kunt maken. Een Kredietkaart moet terugbetaald worden voor uw 68e. Het is belangrijk eerst meer informatie over de kredietkaart te lezen. Op deze pagina geven wij u deze informatie. Bereken ook zelf een indicatie van het bedrag dat u maximaal  kunt lenen.

Het leenbedrag
Als u na uw aanvraag in aanmerking komt voor een kredietkaart, dan ontvangt u een offerte. Hierin staat het maximum leenbedrag dat u kunt opnemen. U mag dit hele bedrag gebruiken als extra financiële ruimte. U mag ook een deel van de lening gebruiken om iets te betalen. Cosmetic Finance leent bedragen uit tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij ons kunt lenen, hangt af van uw huidige financiële situatie. Vanaf uw 60e verlagen we iedere maand het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Dat doen we tot de kredietlimiet 0 euro is. Voordat u 68 jaar wordt, hebt u het krediet helemaal terugbetaald.

De Kredietkaart aflossen
Iedere maand betaalt u een vast bedrag aan ons. Dit bedrag is een deel aflossing van het geleende bedrag en een deel rente. De verhouding tussen het aflossingsbedrag en het rentebedrag kan elke maand verschillen. Dit hangt af van het bedrag dat u opneemt en de rentestand van die maand. Hoe meer u van het maximale kredietbedrag opneemt, hoe langer u bezig bent met aflossen. De looptijd neemt toe naarmate u meer geld opneemt of als de rente stijgt. U kunt ook kosteloos en boetevrij extra terugbetalen.  Zo bent u eerder klaar met aflossen. U betaalt uw Kredietkaart in elk geval helemaal terug voordat u 68 jaar bent.

Voordelen KredietKaart:

Nadelen KredietKaart:

Kredietverzekering
Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Overlijdt u? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een rustig idee voor u en uw familie.

Hulpmiddelen