Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Met de Persoonlijke Lening Senioren leent u geld voor een duidelijk leendoel. Deze lening is speciaal voor mensen die tussen de 60 en 69 jaar oud zijn. Deze lening heeft een looptijd van maximaal 72 maanden.

Het is een lening zonder verrassingen, met een vaste rente en een vaste looptijd. Met een Persoonlijke Lening Senioren kunt u een bedrag lenen  tussen € 2500 en € 50.000. Hoeveel u kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedere maand betaalt u een vast bedrag terug. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u een vaste rente voor de lening. De lening moet voor uw 74e levensjaar helemaal terugbetaald zijn.
Bedragen die u hebt terugbetaald, kunt u niet opnieuw lenen. Extra terugbetalen kan wel, maar daar betaalt u dan extra kosten voor. Hoe hoog deze kosten zijn, staat in de algemene voorwaarden. Er wordt van u gevraagd de Persoonlijke Lening Senioren binnen zes jaar terugbetalen. Deze leenvorm is dus niet flexibel, maar biedt u wel veel zekerheid. Wilt u een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een Doorlopend Krediet Senioren wellicht geschikter voor u.

Voordelen Persoonlijke lening Senioren:

Nadelen Persoonlijke lening Senioren:

Kredietverzekering
Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Overlijdt u? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een rustig idee voor u en uw familie.

Hulpmiddelen