Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Een Lening op Afbetaling is een lening met een vast termijnbedrag, een vaste rente en een vaste looptijd. Met een Lening op Afbetaling leent u een vast geldbedrag. Het maandbedrag van een Lening op Afbetaling bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen. Bij een Lening op Afbetaling spreekt u het volgende af:

De hoogte van het leenbedrag. Wij lenen bedragen uit tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij ons kunt lenen; dit hangt af van uw persoonlijke situatie.
Het maandbedrag is opgebouwd uit aflossing en rente. De looptijd van de lening bepaald u zelf. U moet de Lening op Afbetaling helemaal terugbetalen voordat u 68 jaar wordt.

Wilt u extra lenen of extra aflossen?
Wilt u tijdens de looptijd van uw Lening op Afbetaling extra geld lenen? Dat kan niet met een Lening op Afbetaling. Bedragen die u hebt afgelost, kunt u niet opnieuw lenen. Extra terugbetalen kan wel, maar daar betaalt u dan ook extra kosten voor. Hoe hoog deze kosten zijn, staat in de algemene voorwaarden.
Lijkt het u handig om afgeloste bedragen wel weer te kunnen opnemen of bent u van plan gedurende de looptijd van uw lening extra af te lossen? Dan past een Kredietkaart misschien beter bij u.

De Lening op Afbetaling aflossen
De Lening op Afbetaling terugbetalen gaat op een duidelijke manier: Iedere maand betaalt u een vast bedrag. Met dit bedrag lost u een deel af en betaalt u de rente voor de lening.
Van tevoren wordt afgesproken hoeveel u per maand betaalt en voor hoe lang. U betaalt de lening binnen minimaal zes maanden en maximaal tien jaar terug.

Voordelen Lening op Afbetaling:

Nadelen Lening op Afbetaling:

Kredietverzekering

Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Overlijdt u? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een rustig idee voor u en uw familie.

Hulpmiddelen