Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Vlot, doordacht, eenvoudig, discreet

Als kredietgever beslissen wij autonoom en adequaat over het door u gevraagde krediet.De unieke online kredietfaciliteit van AFC kredieten garandeert u een snelle en professionele service voor elke geldbehoefte. Als geprivilegieerde partner van diverse financiƫle instellingen zijn wij in staat u het krediet aan te bieden dat het beste aansluit bij uw behoeften. Zelfs als u op de zwarte lijst staat, kunnen wij u vaak nog helpen, indien u eigenaar bent of wenst te worden.Via deze website informeert u op een eenvoudige manier, in alle discretie en vertrouwen, vrijblijvend naar onze diverse kredietvormen. Maar u kunt natuurlijk ook online uw lening aanvragen. U hoeft zich niet te verplaatsen, noch te telefoneren of te schrijven.

De verwerking van uw aanvraag gebeurt automatisch. U vult gewoon het aanvraagformulier in. Nadat uw aanvraag bij ons is geregistreerd, ontvangt u binnen de 48 uur reeds een antwoord.

Zodra uw aanvraag loopt, vragen wij u in uw eigen belang eerst ons antwoord af te wachten voordat u elders een aanvraag indient. Verschillende aanvragen tegelijk indienen bij verschillende makelaars lijkt u misschien een logische keuze. Maar in realiteit kan dit een negatieve invloed hebben op uw kredietaanvraag.