Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Wat kunt u van Cosmetic Finance verwachten?
Veel van onze klanten willen liever de kosten van een cosmetische behandeling niet in één keer betalen. Cosmetic Finance biedt u de mogelijkheid om uw cosmetische behandeling in termijnen te betalen. Dit betekent dat u de kosten van de behandeling in kleinere delen kunt aflossen en gespreid over een voor u wenselijke periode. U hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om uw wens in vervulling te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring in het financieren van cosmetische ingrepen, weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.
Cosmetic Finance heeft al vele jaren ervaring met het financieren van cosmetische ingrepen. Zowel via aangesloten klinieken als rechtstreeks voor de consument. Met een lening van Cosmetic Finance wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om de rekening van de kliniek te kunnen betalen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Discretie
Cosmetic Finance werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. U hoeft bij Cosmetic Finance niets inhoudelijks over de mogelijke behandeling te vertellen.
Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Uw kliniek of cosmetisch chirurg wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt vooraf uw rekening aan de betreffende kliniek.

Kwaliteit
Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing. Cosmetic Finance garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering.
Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

hpic2

Wat verwachten wij van u?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen.

Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw cosmetische ingreep geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos en goed voorbereid op uw cosmetische ingreep richten. Cosmetic Finance verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

 

 

Uw aanvraag in enkele stappen

De aanvraag van een lening via deze website is kosteloos, veilig en zeer eenvoudig. U vult uw gegevens in bij ‘Offerte aanvragen’. Wenst u liever direct persoonlijk te woord worden gestaan? Bel ons op 03/346.46.46.