Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Over ons

Als kredietmakelaar en kredietgever bieden wij u financiële diensten via internet in samenwerking met gerenommeerde kredietmaatschappijen. Sinds decennia zijn Antwerp Finance NV/afc kredieten Nationaal marktleider in consumentenkrediet, verspreidt over gans België, zowel in Vlaanderen als Wallonië, wij helpen u in het Nederlands en het Frans, u kan er terecht voor alle leningen, financieringen, en hypotheken, of het nu gaat om een lening op afbetaling, verkoop op afbetaling, leasing of u heeft gewoon geld nodig. Uw krediet is zo geregeld met een lening van Antwerp Finance NV.

Antwerp Finance, afc kredieten nv is een kredietgever met goedkeuring van de federale overheidsdienst economie en handel (F.O.D.) ook genoemd het Ministerie van Economische Zaken.
Uw geld krijgt u na goedkeuring van uw leningaanvraag en mits het ondertekenen van het kredietaanbod en u persoonlijk leningcontract. Waarvoor u deze centen gebruikt of deze lening nodig heeft bewaren wij in alle discretie, zowel voor een autolening, verkoop op afbetaling (V.O.A.) ook een autofinanciering of autokrediet genoemd, of een algemene kredietaanvraag, dus als u geld nodig heeft voor allerlei, ook wel een lening op afbetaling (L.O.A.) of consumentenkrediet genoemd, kan u op onze hulp rekenen.

hpic2

Onze specialiteit is het centraliseren of samenvoegen van uw leningen, ook voor de aankoop van een nieuw voertuig of een tweedehandswagen zorgen wij voor uw kredietfaciliteit. Voor het lenen van geld moet u uiteraard solvabel zijn, m.a.w. u dient vast in dienst te zijn een regelmatig inkomen te hebben ofwel meer dan 2 jaar zelfstandig te zijn, zodanig dat uw krediet kan aanvaard worden door één van de leningmaatschappijen waar Antwerp Finance mee samen werkt of door afc kredieten als kredietgever zelf kan worden aanvaard.
Wij Beginnen waar uw bank eindigt.
Steeds zullen we zorgen voor het best passend krediet, rentevoeten die het wettelijk JKP respecteren en een product welke het best past in uw budget. Zelfs bij het samenvoegen van kredieten of het centraliseren van meerdere kredietvormen zullen wij zorgen voor een correcte service en alle terugbetalingen voor u voldoen, zoals overeengekomen en bevestigt aan de Nationale bank van België. (NBB)
Uw afbetalingen zullen goedkoper zijn; een lagere maandlast dan voordien is dus vlot haalbaar met een krediet op maat dankzij uw kredietgever & -makelaar Antwerp Finance, afc kredieten nv. U wordt geholpen in beide landstalen.

AFC Kredieten n.v. – Frankrijklei 25 bus 3 – B-2000 Antwerpen – tel +32 (0)3 233.33.62 – fax +32 (0)3 233.84.30