Ademruimte op maat! Let op, geld lenen kost ook geld.

Over ons

Als kredietmakelaar en kredietgever bieden wij u financiële diensten via internet in samenwerking met gerenommeerde kredietmaatschappijen.

Uw geld krijgt u na goedkeuring van uw leningaanvraag en mits het ondertekenen van het kredietaanbod en u persoonlijk leningcontract. Waarvoor u deze centen gebruikt of deze lening nodig heeft bewaren wij in alle discretie, zowel voor een autolening, verkoop op afbetaling (V.O.A.) ook een autofinanciering of autokrediet genoemd, of een algemene kredietaanvraag, dus als u geld nodig heeft voor allerlei, ook wel een lening op afbetaling (L.O.A.) of consumentenkrediet genoemd, kan u op onze hulp rekenen.

Onze specialiteit is het centraliseren of samenvoegen van uw leningen, ook voor de aankoop van een nieuw voertuig of een tweedehandswagen zorgen wij voor uw kredietfaciliteit. Voor het lenen van geld moet u uiteraard solvabel zijn, m.a.w. u dient vast in dienst te zijn een regelmatig inkomen te hebben ofwel meer dan 2 jaar zelfstandig te zijn, zodanig dat uw krediet kan aanvaard worden door één van de leningmaatschappijen.

Wij Beginnen waar uw bank eindigt. Steeds zullen we zorgen voor het best passend krediet, rentevoeten die het wettelijk JKP respecteren en een product welke het best past in uw budget. Zelfs bij het samenvoegen van kredieten of het centraliseren van meerdere kredietvormen zullen wij zorgen voor een correcte service en alle terugbetalingen voor u voldoen, zoals overeengekomen en bevestigt aan de Nationale bank van België. (NBB)