Ervaring

Cosmetic Finance is al vele jaren vertrouwd met het financieren van cosmetische behandelingen en ingrepen. Een aantal behandelingen valt niet onder de basisverzekering en in dat geval is er geen sprake van vergoeding door uw zorgverzekeraar. Het is dan prettig te weten dat een behandeling ook in termijnen terug betaald kan worden door een partner met jarenlange ervaring in het financieren van cosmetische behandelingen en ingrepen.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel en u hoeft inhoudelijk niet in te gaan op de details van uw behandeling. Andersom bent u ervan verzekerd dat wij uiterst vertrouwelijk met uw financiële gegevens omgaan. Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing. Cosmetic Finance garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering.

Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Cosmetic Finance Belgie werkt samen met Zakenkantoor Timmermans kantoorhoudende te Pelt, Belgie. Cosmetic Finance Belgie en Zakenkantoor Timmermans zijn samen al jarenlang dé onafhankelijke specialist in leningen, advies en in het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). U betaalt toch liever ook niet meer dan noodzakelijk?