Stap 2 en 3 | Uw contract tekenen en uitbetalen

Als u tevreden bent met ons aanbod en ons advies, is het tijd uw contract te ondertekenen en te laten uitbetalen op uw prive-rekening.

Ook bij stap 2 en stap 3 begeleiden wij u persoonlijk en kunt u nog steeds voor al uw vragen bij ons terecht. Uw persoonlijk adviseur staat te allen tijde via korte communicatielijnen voor u klaar. We monitoren uw aanvraag bij onze banken, beantwoorden eventuele vragen van de bank, controleren de offerte en houden u op de hoogte van de voortgang van de beoordeling.

U kunt na het uitbetalen van uw krediet op uw privé-rekening zelf bepalen welke privé-kliniek/ziekenhuis u kiest om uw cosmetische dan wel medische ingreep te laten uitvoeren. U bent volledig vrij in uw keuze.

U mag te allen tijde vervroegd én extra aflossen zo vaak als u wenst. De  looptijd van uw krediet wordt automatisch korter en u betaalt automatisch minder rente. De banken in Belgie brengen vaak onder bepaalde voorwaarden een minimaal percentage van slechts 1% boete in rekening als u besluit extra dan wel vervroegd uw totale openstaande saldo in te lossen.